Venesa Doci - Gabova

Advertisements
अलबेनियाई
A A

Gabova

E di un gabova,
dhe shum të lëndova
Dashnin s'dita me e mbajt,
shpejt prej dore e lëshova
Tani që jam nda,
besomë që të ndjej
Të dua
Se ky shpirt ka gabu,
dënimin do ta vuaj
 
Ti ke lind për mua
Më fal
Më jep veç një mundësi
t'a provojmë një shanc
Të mbarojë ky ankth
çare tjetër s'ka
inat me mu mos mbaj
 
E di un gabova
dhe shum të lëndova
Dashnin s'dita me e mbajt,
shpejt prej dore e lëshova
Tani që jam nda,
besomë që të ndjej
Të dua
se ky shpirt ka gabu
dënimin do ta vuaj
Ti ke lind për mua
Më fal
Më jep veç një mundësi
t'a provojmë një shanc
e të mbaroj ky ankth
Çare tjetër s'ka,
inat me mu mos mbaj
 
धन्यवाद!
thanked 1 time
kernackakernacka द्वारा शुक्र, 27/03/2020 - 14:23 को जमा किया गया
Ms.VeroMs.Vero के अनुरोध के जवाब में जोड़ा गया

 

Advertisements
Video
"Gabova" के अनुवाद
कमेन्ट