We Don't Talk Anymore (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

Advertisements
मेसीडोनियाई में अनुवादमेसीडोनियाई
A A

Не разговараме повеќе

Не разговараме повеќе
Не разговараме повеќе
Не разговараме повеќе
Како порано што правевме
 
Не се сакаме веќе
Навистина е било тоа се?
Оу, не разговараме повеќе
(Како што правевме порано...)
 
Јас само слушнав дека си нашло тоа што си барала
За тоа што си барала
Сакав да знам дека јас не сум оној
Затоа што и после толку време јас сеуште се прашувам
Зошто неможам да продолжам понатаму
На начинот за кој ти го направи многу лесно
Не сакам да знам
Која вид на фустан ќе поседуваш вечерва
Амк се држи за тебе баш цврсто
Како мене предтоа
Се предозирав
Би требало да знаев дека твојата љубов била само игра
Не можам сега да те отфрлам од глава
(Oх, тоа е таква штета...)
 
Ние за тоа не разговараме повеќе
Ние не разговараме повеќе
Ние не разговараме повеќе
Како порано што правевме
Ние не раѕговараме повеќе
Зошто е било сето тоа?
Ние не разговараме повеќе
Како порано што правевме
 
Само се надевам да покрај мене лежиш
Кој умее да те сака како мене
Мора да за тоа да постои добра причина поради која си замина
Секој момент за тоа размислувам
Можеби сакаш да дојдам и да се појавам пред твојата врата
Но јас се плашам многу дека тоа ќе биде грешка
Не сакам да знам
Ако се држи така цврсто на начинот како мене претходно
Предозирана сум
Требаше да знам дека твојата љубов е само игра
Сега не можам да те извадам од глава
Ох, тоа е таква штета
 
Да не разговараме повеќе
(Ние не, ние не)
Ние не разговараме повеќе
(Ние не, ние не)
Ние не разговараме повеќе
Како што правевме порано
Ние не се сакаме повеќе
(Ние не,ние не)
Зошто е било сето тоа?
(Ние не ние не)
Оу, ние не разговараме повеќе
Како порано што правевме
Како порано што правевме
 
Не сакам да знам
Кaков вид на фустан ќе поседуваш вечерва
Ако се држи за тебе така цвртсто
Како мене порано
Се предозирав
Требаше да знам дека твојата љубов е само игра
Сега не можам да те исфрлам од глава
Ох, тоа е таква штета
 
Да не раговараме повеќе
(Ние не, ние не)
Ние не разговараме повеќе
(Ние не, ние не)
Ние не разговараме повеќе
Како што правевме порано
Ние не разговараме повеќе
(Ние не, ние не)
Зошто е било сето тоа?
(Ние не, ние не)
Оу, ние не разговараме повеќе
Како што правевме порано
 
(Ние не разговараме повеќе)
Не сакам да знам
Кој вид на фустан ќе поседуваш вечерва (Оу)
Ако се држи за тебе така цврсто
Како мене порано
(Не раговараме повеќе)
Се предозирав)
Требаше да знам дека твојата љубов е само игра (Оу)
Сега не можам да те исфрлам од глава
Оох, тоа е таква штета
 
Да не разговараме повеќе
 
itashitash द्वारा मंगल, 31/01/2017 - 09:28 को जमा किया गया
अनुवाद-स्रोत:
अंग्रेज़ीअंग्रेज़ी

We Don't Talk Anymore

"We Don't Talk ..." के अन्य अनुवाद
थाई Guest
मेसीडोनियाई itash
कृपया "We Don't Talk ..." का अनुवाद करने में सहायता करें
Collections with "We Don't Talk ..."
Charlie Puth: टॉप 3
कमेन्ट