Wicked Game (मेसीडोनियाई में अनुवाद)

Advertisements
मेसीडोनियाई में अनुवादमेसीडोनियाई
A A

Опасна игра

Светот гореше, никој освен ти не можеше да ме спаси
Чудно е што се желбата може да ги натера глупавите луѓе да прават
Никогаш не ни можев да сонувам дека ќе запознаам некоја како тебе
И никогаш не ни можев да сонувам дека ќе ми е потребна некоја како тебе
 
Не, не сакам да се заљубам
(овој свет секогаш ќе ти го крши срцето)
Не, не сакам да се заљубам
(овој свет секогаш ќе ти го крши срцето)
...во тебе
 
Каква опасна игра
Да правиш да се чувствувам вака
Каква опасна работа правиш
Дозволуваш да сонувам за тебе
Како опасно зборуваш
Никогаш не си се чувствувала вака
Каква опасна работа правиш
Правиш да сонувам за тебе
 
Светот гореше, никој освен ти не можеше да ме спаси
Чудно е што се желбата може да ги натера глупавите луѓе да прават
Никогаш не ни можев да сонувам дека ќе сакам некоја како тебе
Никогаш нема да сонувам дека ќе изгубам некоја како тебе, не
 
Сега сакам да се вљубам
(овој свет секогаш ќе ти го крши срцето)
Сега сакам да се вљубам
(овој свет секогаш ќе ти го крши срцето)
...во тебе
 
KaterinaMKDKaterinaMKD द्वारा बुध, 07/03/2012 - 18:35 को जमा किया गया
अंग्रेज़ीअंग्रेज़ी

Wicked Game

कृपया "Wicked Game" का अनुवाद करने में सहायता करें
Chris Isaak: टॉप 3
कमेन्ट
FaryFary    शनि, 25/02/2017 - 09:48

The original lyrics have been corrected, so could you check your translation?