Shpat Kasapi - Valle Kosovare

Albán

Valle Kosovare

une mendoj bashke t'jetojme
ma rembeve shpirtin tim
nje jete e re plot dashuri
sot kalon kjo beqari
 
ne do t'vallezojm ne ket rini
dhe dolli krushqit ti ngrejn
je sikur zane na ka zili
se martohemi ne te dy
 
hidhe vallen lulja ime
hidhe vallen ti o moj sorkadhe
valle valle shqipetare nje beqar ke per te mare
bini fort ju dahire
deri naten vone gezimin tone
valle valle kosovare
te paska hije yll dashurije
 
Kűldve: MaNiN Kedd, 02/12/2008 - 15:23
Last edited by infiity13 on Szerda, 02/03/2016 - 17:44
Köszönetthanked 4 times

 

Shpat Kasapi: Top 3
Hozzászólások