Toše Proeski - Slušaš li? (Слушаш ли?)

Advertisements
Macedón/Romanization/Transliteration
A A

Slušaš li? (Слушаш ли?)

Слушаш ли?
Ноќе кога светла изгаснат
Болката срце како да ми сопрела
Заспиј моја љубена
Само не заборавај
Парче сон за мене сочувај
 
Слушаш ли?
Сè што не знам да ти искажам
Правам сè
Само да не те повредам
Никогаш и навек твој
Доволно за сиот живот мој
 
Усни да ти бакнувам
Нежно да те прегрнам
Да ти признаам љубена
Дека си ми сè
Срце не се лекува
ќе те сакам довека
Ниедно сеќавање немам без тебе
 
Kűldve: GuestGuest Péntek, 01/01/2010 - 00:00
Last edited by NatoskaNatoska on Vasárnap, 15/09/2013 - 17:10
Köszönet

 

Advertisements
Videó
Hozzászólások