Aphrodisiac (Macedón translation)

Advertisements
Macedón translation

Афродизијак

Морам да го кажам
Она што го мислам
Кога сум со тебе сè е в ред
Ти ми се јавуваш, душо,
Заедно ја поминуваме ноќта
Зависна сум крајно
Се чувствувам жива
 
Одново и одново се заљубувам
Ти правиш да играм како манијак
Правиш да го посакувам твојот афродизијак
Правиш да го посакувам твојот афродизијак
 
Мислам на тебе
Цело време
Просто не можам да те оттргнам
Од мисливе.
Ме полудуваш,
Ме здивуваш,
Ми создаваш завист
И ми нема никаков спас
 
Одново и одново се заљубувам
Ти правиш да играм како манијак
Правиш да го посакувам твојот афродизијак
Правиш да го посакувам твојот афродизијак
 
Копнеам по допирот твој
Премногу го акам
Копнеам по допирот твој
Премногу, допирот твој
Премногу
 
Одново и одново се заљубувам
Ти правиш да играм како манијак
Правиш да го посакувам твојот афродизијак
 
Ти правиш да играм како манијак
Правиш да го посакувам твојот афродизијак
Правиш да го посакувам твојот афродизијак
 
Kűldve: ivank23 Péntek, 03/05/2013 - 19:10
Added in reply to request by balkanjazer
Angol

Aphrodisiac

Hozzászólások