Back To Me (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Prapa tek unë

Zbraza zemrën time
Dhe e shtriva mu këtu për ty
Dhe u mundova aq shumë
Kjo është më e mira që mund të bëj
Të lutem më kupto, nuk jam ai që isha
 
Ishe gjithçka që pata
Tani je vetëm diçka që nuk më nevoitet
Më dehet të të kaloj dhe e di
atëherë mund të kthehem prapa tek unë
 
Lotët harojnë, është më shumë seç mund të bëj
Sepse nuk fshihen tutje
Nëpër të gjitha gjërat që kaluam
Lash prapa meje pjesën time të turpit
mund të quhemi antagonist por gjithçka është në vena
 
Ishe gjithçka që pata
Tani je vetëm diçka që nuk më nevoitet
Më dehet të të kaloj dhe e di
atëherë mund të kthehem prapa tek unë
 
Tërë jetën kap pritur duke shpresuar
Duke dëshiruar të më shohesh ashtu siç jam
Por tani e di, se nuk jam vetëm
Dikush kupton
 
Ishe gjithçka që pata
Tani je vetëm diçka që nuk më nevoitet
Më dehet të të kaloj dhe e di
atëherë mund të kthehem prapa tek unë
 
Duhet ta dish që
 
Ishe gjithçka që pata
Tani je vetëm diçka që nuk më nevoitet
Më dehet të të kaloj dhe e di
atëherë mund të kthehem prapa tek unë
 
Atëherë mund të kthehem prapa tek unë
(Atëherë mund të kthehem prapa tek unë )
Atëherë mund të kthehem prapa tek unë
 
Kűldve: Guest Péntek, 06/01/2017 - 21:17
Angol

Back To Me

More translations of "Back To Me"
AlbánGuest
3 Doors Down: Top 3
See also
Hozzászólások