Bak Yeşil Yeşil (Macedón translation)

Advertisements
Macedón translation

Pogledni, zelenooka (Погледни, зеленоока)

Затвори си ги очите, никој да не ги види
Само погледни ме, зеленоока
Не дозволувај очите да им даваат надеж на други
Само погледни ме, зеленоока
 
Те сакам толку лудо
Како песна напишана од Бога
Како да знаеш што мислам
Само погледни ме, зеленоока
 
Kűldve: ivank23 Hétfő, 25/06/2012 - 14:32
Added in reply to request by marijap
Török

Bak Yeşil Yeşil

More translations of "Bak Yeşil Yeşil"
Angol Guest
Macedónivank23
See also
Hozzászólások