Behind Those Eyes (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Prapa atyre syve

Ohh yeah
Ohh yeah
 
Ti the "Kam diçka për të thënë"
Pastaj pate atë shikimin në sytë e tu
"Ka diçka që duhet të dish"
E the atë pasi fillove të qash
 
"Kam qenë në rrugën e gabuar sonte
Dhe betohem kurrë nuk do shkoj më"
E kam parë këtë fytyrë dhe më parë
Dhe nuk mendoj se mund ta bëj këtë përsëri
 
Ka diçka që nuk e shoh
Ka diçka ndryshe në mënyrën si qesh
Prapa atyre syve ti gënjen
Dhe nuk ka gjë që mund të them
Sepse kurrë nuk ta ndryshoj mëndjen
Prapa atyre syve ti fshihesh
 
Pasi ktheve të ikësh
Pash një shikim tjetër në sytë e tu
Edhe pse dhimbte ashtu siç dhimbte
Nuk lejoja kjo të jetë lamtumira jote
 
Thua më fal
Dhe thua tani se të dhëmb njejtë
A ka diçka këtu për tu besuar
Apo është vetë vetëm pjesë tjetër e lojës?
 
Ohh yeah
Oh
Ohh woah
 
Prapa atyre syve ti gënjen
Prapa atyre syve ti fshihesh
 
Nuk ka çfarë të them
Që do të bëj ndonjëherë të ndryshosh mëndjen
Prapa atyre syve ti fshihesh
 
Prapa atyre syve ti fshihesh
 
Kűldve: Guest Péntek, 06/01/2017 - 23:05
Angol

Behind Those Eyes

Hozzászólások