Billionaire (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Miliarder

Dua të jem miliarder aq shumë
Të blej tërë gjiërat që kurrë nuk i pata
Dua të jem në fletën e parë të revistës Forbes
Të qesh pranë Oprës dhe Mbretëreshës
 
Oh, çdo herë kur mbyll sytë
Shoh ermin tim në shkronja shkëlqyese
Qytet tjetër çdo mbrëmje
Betohem bota le të pregadites
Kur të bëhem milijarder
 
Po, do të kem një shfaqja si Opra
Unë do të jem udhëheqësi, çdo ditë Krishtëlindje, ti jam Trevisit një listë dëshirash
Me siguri do shtyja Anxhelinën dhe Bred Pitin
dhe të birësojnë një grumbull fëmijësh që kurrë skanë pasur gjë
Të dhuroja ca Mercedesa, sikur, udhëro zonjë mere këtë
Dhe për në fund por jo për krejt, tia plotësoj dikujt dëshirën e fundit
Kanë kaluar ca muaj që kur jam vetëm, andaj
Mund të më quash Trevis Gjyshi pa ho ho
E kupton, me siguro do të vizitoja kur Kutrina goditi
Dhe për dreq të bëj më shumë seç bëri dreq Fema
Nuk mund të harosh për mua budalla
Kudo që të shkoj do kem këngën time
 
Oh, çdo herë kur mbyll sytë
Shoh ermin tim në shkronja shkëlqyese
Qytet tjetër çdo mbrëmje
Betohem bota le të pregadites
Kur të bëhem milijarder
Kur të bëhem milijarder
 
Do të luaj me basketboll me presidentin i cili do gjuante me delegatët e tij
Dhe më pas do e komplementoj në regullat e tij politike
Të hedh ca miljona në ajër vetëm për qef
Por ti mban pesat, njëzetat, dhetat, dhe qindarkat ti ndan komplet veçmas
Dhe po, do të jem në një tjetër grup taksash
Ne në rrënie por më le të mar një pjesë nga ajo
Me siguri do të marr gjithçka që do mbesë e të ndaj
Ashtu që çdokënd që dua të ketë disa lekë
Dhe asnjë stomak reth meje nuk do dinte çështë urria
Të hanë mirrë e të fletë rehat
E di se të gjithë kemi ëndra të njejta
Futu në xhepin tënd, nxir kuletën
ngrije në ajër dhe këndo
 
Dua të jem miliarder aq shumë
Të blej tërë gjiërat që kurrë nuk i pata
Dua të jem në fletën e parë të revistës Forbes
Të qesh pranë Oprës dhe Mbretëreshës
 
Oh, çdo herë kur mbyll sytë
Shoh ermin tim në shkronja shkëlqyese
Qytet tjetër çdo mbrëmje
Betohem bota le të pregadites
Kur të bëhem milijarder
 
Du të jem miliarder aq shumë
 
Kűldve: Guest Szombat, 14/01/2017 - 15:54
Angol

Billionaire

Please help to translate "Billionaire"
Travie McCoy: Top 3
See also
Hozzászólások