Lady Gaga - Born This Way (Macedón translation)

Macedón translation

Родена таква

Не е битно дали го сакаш него, или главниот ТОЈ ( се мисли на Исус )
Само дигнете ги рацете во вис
Затоа што вие сте родени такви
 
Кога бев малечка мајка ми кажа дека
Сите сме родени суперѕвезди
Ми ја тркалаше косата и ми стави кармин
Во огледалото на нејзината соблекувална
 
" Нема ништо лошо во тоа да се сакаш каква си"
Таа рече, "Затоа што тој те направи совршена, душо"
"Подигнија главата високо и ке стигнеш многу далеку
Слушајме кога јас ти зборам"
 
Јас сум убава на свој начин
Зошто бог неправи грешки
Јас сум на правиот пат душо
Јас сум родена таква
( Родена Таква )
 
Немој да се криеш во каење
Само сакај се себе и си спремна
Јас сум на правипт пат душо
Јас сум родена таква
( Родена таква)
 
Ооо нема друг пат
Душо, јас сум родена таква
Душо, јас сум родена таква
Ооо нема друг пат
Душо, јас сум родена таква
Јас сум на правиот пат душо
Јас сум родена таква
 
Не биди повлечена, само биди кралица
Не биди повлечена, само биди кралица
Не биди повлечена, само биди кралица
 
Биди своја и сакај си ги своите пријатели
Дете на подземјето, радувај се на вистината
Кога се сите несигурни
Јас мора да останам своја, да ја поштувам својата младост
 
Различен љубовник не е грев
Верувај во бог
Го сакам мојот живот, Ја сакам оваа песна и
На мојата љубов и треба вера!
 
Јас сум убава на свој начин
Зошто бог неправи грешки
Јас сум на правиот пат душо
Јас сум родена таква
( Родена Таква )
 
Немој да се криеш во каење
Само сакај се себе и си спремна
Јас сум на правипт пат душо
Јас сум родена таква
( Родена таква)
 
Ооо нема друг пат
Душо, јас сум родена таква
Душо, јас сум родена таква
Ооо нема друг пат
Душо, јас сум родена таква
Јас сум на правиот пат душо
Јас сум родена таква
 
Не биди повлечена,само биди кралица
Без обзир дали си без пари или уште ги имаш
Дали си црна, бела, беж, чоко
Дали си Либанка или од Ориентот
Без обзир дали животот имама мани
Дали си изиграна или малтретирана
Радувајсе и сакај се денес
Зашто ти си родена таква
 
Не е важно дали геј, стреит, би
лезбејка или тран. живот
Јас сум на прав пат душо
Јас сум родена да преживеам
Не е важно дали црна, бела, беж,
чоколадна или од ориентот
Јас сум на правиот пат душо
Јас сум родена храбра
 
Јас сум убава на свој начин
Зошто бог неправи грешки
Јас сум на правиот пат душо
Јас сум родена таква
( Родена Таква )
 
Немој да се криеш во каење
Само сакај се себе и си спремна
Јас сум на правипт пат душо
Јас сум родена таква
( Родена таква)
 
Ооо нема друг пат
Душо, јас сум родена таква
Душо, јас сум родена таква
Ооо нема друг пат
Душо, јас сум родена таква
Јас сум на правиот пат душо
Јас сум родена таква
 
Kűldve: Tea's Burqas Vasárnap, 22/02/2015 - 14:59
Angol

Born This Way

Hozzászólások