Advertisement

Dangerous Game (Albán translation)

Advertisement
Albán translation

Lojë e rrezikshme

Qëndron para meje
Tani shikohemi sy më sy
Para se një sekond të bien, njëri nga ne do vdes
Zgjatesh për hekurin ashtu siç zgjatem dhe unë
Zërat e plumbave që fluturojnë në ajër ndiqen nga qarja
 
Dhe atje qajnë
 
Çfarë do bëjmë, çfarë do themi kur të jetë fundi i kësaj loje që luajmë
Do të shkërmoqemi në pluhur, shoku im
Apo do e fillojmë këtë lojë përsëri
 
Njeriu i rri qëndron i shtrirë vetëm, por i lidrhu në tokë
Zërat e këmbëve që ikin dhe syri që qan do të jet zëri i tij i fundin
 
Por marrim diçka nga e gjithë kjo?
Tani, ia vlente një jetë? Jo
I hodhëm gjitha shpresat tutje
Dhe lam anash ëdërrat
 
Tani ne qajmë
 
Çfarë do bëjmë, çfarë do themi kur të jetë fundi i kësaj loje që luajmë
Do të shkërmoqemi në pluhur, shoku im
Apo do e fillojmë këtë lojë përsëri
Po kthehet tek unë
Po kthehet tek unë
 
Çfarë do bëjmë, çfarë do themi kur të jetë fundi i kësaj loje që luajmë
Do të shkërmoqemi në pluhur, shoku im
Apo do e fillojmë këtë lojë përsëri
 
Kűldve: Guest Péntek, 06/01/2017 - 23:40
Angol

Dangerous Game

More translations of "Dangerous Game"
AlbánGuest
3 Doors Down: Top 3
See also
Hozzászólások