Don't You Remember (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

A nuk e kujton

Kur do të të shoh përsëri?
Ike pa lamturmirë, asnjë fjalë e vetme nuk u tha
As puthje të fundit të mbyll çdo mëkat
Nuk kisha ide për gjendjen që ishim
 
E di se kam zemër të paqëndrueshme e hithtësir,
dhe sy të përçartë
Dhe peshë të rëndë në kokë.
 
Por a nuk e kujton?
A nuk e kujton?
Arsyen që më doje dikur
I dashur, të lutem më kujto edhe një herë
 
Kur ishte hera e fundit që mendove për mua?
Apo më ke fshirë plotësish nga kujtesa jote?
Shpeshë mdendoj se ku bëra gabim
Sa më shumë që mendoj, aq më pak e di
 
E di se kam zemër të paqëndrueshme e hithtësir,
dhe sy të përçartë
Dhe peshë të rëndë në kokë.
 
Por a nuk e kujton?
A nuk e kujton?
Arsyen që më doje dikur
I dashur, të lutem më kujto edhe një herë
 
Të dhash hapërsirën që ti të marësh frymë
Të thash largësinë që ti të jesh i lirë
Shpresoj se do ta gjej pjesën që mungon
Të të sjell prapa tek unë
 
Përse nuk e kujton?
A nuk e kujton?
Arsyen që më doje dikur
I dashur, të lutem më kujto edhe një herë
 
Kur do të të shoh përsëri?
 
Kűldve: Guest Csütörtök, 05/01/2017 - 00:21
Angol

Don't You Remember

Hozzászólások