Down Poison (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Helm poshtë

Kam ëndërruar për këtë
16 ditë më tutje
Tani je këtu
Dhe koka ime qëndron shtrirë pranë trupit tënd
Si jastëk nën timen
Ti ishe helm
Duke më rrotulluar kokën
Mirëseerdhe në botën time
Ajo tha, e ndjen
Gjallë tha
Gjithçka është ëndërr e keqe
Duke u rrotulluar në kokën tënde të vetmuar
Mirëseerdhe në botën time
Ajo tha, botë e ndarë,
Ajo tha, e ndarë
Helm poshtë
Helm poshtë
Trupi u vyshk,
Trupi vdiq,
Kohë për të marrur këtë jetë
Mjaf e keqe sa të vdesësh nga një
Mos të përmëndesh,
Katër apo pesë
Mirëseerdhe në botën time
Ajo tha, ndjehesh i gjallë tha
Gjithçka është ëndërr e keqe
Duke u rrotulluar në kokën tënde të vetmuar
Mirëseerdhe në botën time tha
Botë e ndarë,
Ajo qëndroi e ndarë
Helm poshtë , helm poshtë
Helm poshtë, poshtë
Nuk ishe aty për mua, unë isha aty për ty
Nuk ishe aty për mua, unë isha aty për ty
Nuk ishe aty për mua, unë isha aty për ty
Nuk ishe aty për mua, unë isha aty për ty
Nuk do vdisje për mua, unë vdiqa për ty
Nuk do vdisje për mua, unë vdiqa për ty
Nuk do vdisje për mua, tanimë unë vdiqa për ty
Nuk do vdisje, nuk do vdisje, nuk do vdisje!
Mirëseerdhe në botën time
Ajo tha, ndjehesh i gjallë tha
Gjithçka është ëndërr e keqe
Duke u rrotulluar në kokën tënde të vetmuar
Mirëseerdhe në botën time tha
Botë e ndarë, Ajo qëndroi e ndarë
Helm poshtë, helm poshtë
Helm poshtë, poshtë
 
Kűldve: Guest Péntek, 06/01/2017 - 23:51
More translations of "Down Poison"
Albán Guest
See also
Hozzászólások