Dressed in Black (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

E veshur në të zezë

U dorëzova
Nuk dija kujt ti besoj
Andaj krijove një guackë
Më mbronte nga parajsa dhe feri
Dhe godita një poshtërsi
Ishte gjithçka që lash vetem time dë mëson
Po, mbylla zemrën
Isha e burgosur nga erësira
 
Më gjete të veshur në të zezë
Duke u fshehur thellë prapa
Jeta më theu zemrën në copëza
More dorën time në tënden
Fillove të mi shembësh murrërat
Dhe më mbulove zemrën në puthje
Mendova se jeta më kaloi
I mungoi lotët e mi, injoroi qarjet e mia
Jeta më theu zemrën, shpirtin tim
Dhe pastaj ti më kryqëzove rrugën
Mi fike frikërat, më bëre të qesh
Pastaj më mbulove trupin në puthje
 
Isha poshtë këtë radhë
Isha poshtë isha jashtë
Dhe humba gjithçka
Po, pata frikë isha e thyer
E mora në natë
E të jepem në ndeshje
Dhe rëshqita më poshtë
Ndjeva sikur u mbyta
 
Më gjete të veshur në të zezë
Duke u fshehur thellë prapa
Jeta më theu zemrën në copëza
More dorën time në tënden
Fillove të mi shembësh murrërat
Dhe më mbulove trupin në puthje
Mendova se jeta më kaloi
I mungoi lotët e mi, injoroi qarjet e mia
Jeta më theu zemrën, shpirtin tim
Dhe pastaj më kryqëzove rrugën
Mi fike frikërat, më bëre të qaj
Pastaj më mbulove trupin në puthje
 
Isha e pashpresë dhe e thyer
Ti hape derën për mua
Po, po fshihesha dhelejove të futej drita mbrenda
Dhe tani e shoh
Se e bën për të plagosurit
Çfarë nuk mund të bënin
Ti më çliron
Sikur flutura puth fëmiun me një sy për çelësin e vogël
 
Kűldve: Guest Hétfő, 09/01/2017 - 16:46
Angol

Dressed in Black

Hozzászólások