Euphoria (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Euforia

Pse
Pse smund te zgjas ky moment pergjithmon
Sonte
Perjetsija eshte dere e hapur sot
Jo
Mos ndal te besh gjerat qe ti i ben
Mos shko
Ne qdo frymarrje ti je fryma qe qe marr
 
Euforia
Deri kohes ti vij fundi
Nga tani, vetem une dhe ti
Ne po shkojm la-a-a-a-a-art
Euforia
Nje perjetsi e gjith artit
Dashuri ne zemra cdo dite
Ne po shkojm la-a-a-a-a-art
 
Jemi ketu
Jemi te vetem ne tere kete bote
Jemi te lire
Ku dashuria eshte liri mbizoteron
Pergjithmon, dhe gjithnje sebashku
Ne pafundsi ne do lundrojme
Jemi larte, dhe me larte, dhe me larte,
Po vazhdojm ne te dashurojme
 
Euforia
Deri kohes ti vij fundi
Nga tani, vetem une dhe ti
Ne po shkojm la-a-a-a-a-art
Euforia
Nje perjetsi e gjith artit
Dashuri ne zemra cdo dite
Ne po shkojm la-a-a-a-a-art
 
Pergjithmone ne lundrojm per ne pafundsi
Jemi larte, do vazhdojm me kete dashuri
 
Euforia
Euforia
Ne po shkojm la-a-a-a-a-art
Euforia
Nje perjetsi e gjith artit
Dashuri ne zemra cdo dite
Ne po shkojm la-a-a-a-a-art
 
Euforia
Euforia
Ne po shkojm la-a-a-a-a-art
 
Kűldve: altin Péntek, 22/06/2012 - 18:49
Angol

Euphoria

Hozzászólások