Everything Burns (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Gjithçka digjet

Ajo qëndron në qoshin e saj, i këndon vetes për të fjetur
E mbështjellur në tërë premtiret që askush nuk i mban.
Ajo më nuk e qan veten e saj
Nuk kanë mbetur lot për të larë
Vetëm ditarë me fletat bosh
Ndjenjat kanë humbur rrugën
Por ajo do këndon
 
Derisa gjithçka digjet
Derisa të gjithë bërtasin
Djegin gënjeshtrat e tyre, djegin ëndërrat e mia
E tërë kjo urrejtje dhe e tërë kjo dhimbje
Do të djeg gjithçka derisa inati të më sundoj
Derisa gjithçka digjet
 
Ec nëpër jetë e pa dalluar
Duke e ditur se askush nuk kujdeset
Aq shumë të konsumuar nga maskarada e tyre
Askush nuk e sheh aty
Dhe ende ajo këndon...
 
Derisa gjithçka digjet
Derisa të gjithë bërtasin
Djegin gënjeshtrat e tyre, djegin ëndërrat e mia
E tërë kjo urrejtje dhe e tërë kjo dhimbje
Do të djeg gjithçka derisa inati të më sundoj
Derisa gjithçka digjet
 
Gjithçka digjet
Gjithçka digjet
Gjithçka digjet
Shikoj si gjithçka zhduket tutje
--gjithçka zhduket tutje--
Të gjithë bërtasin
Të gjithë bërtasin
(Shikoj si gjithçka zhduket tutje)
Oooh, ooh...
Derisa të gjithë bërtasin
Djegin gënjeshtrat e tyre,
djegin ëndërrat e mia
E tërë kjo urrejtje
dhe e tërë kjo dhimbje
Do të djeg gjithçka
derisa inati të më sundoj
Gjithçka digjet
Shikoj si gjithçka zhduket tutje
Oooh, ooh...
Gjithçka digjet
Shikoj si gjithçka zhduket tutje
 
Kűldve: Guest Vasárnap, 15/01/2017 - 16:19
Angol

Everything Burns

Hozzászólások