Hit the Road, Jack! (Macedón translation)

Advertisements
Macedón translation
A A

Замини, Џек!

Замини, Џек!
И не се враќај
Повеќе не, повеќе не, повеќе не
Замини, Џек!
И не се враќај повеќе
- Што велиш?
Замини, Џек!
И не се враќај
Повеќе не, повеќе не, повеќе не
Замини, Џек!
И не се враќај повеќе
 
Еј жено, ох жено, не биди толку злобна со мене
Ти си најзлобната стара жена што ја познавам
Штом велиш така
Ќе се спакувам и заминам
- Така е!
 
(Рeфрен)
 
Е па драга, слушај драга, не однесувај се така со мене
Ќе се вратам јас на нозе еден ден
- Не ми е гајле, се е разбрано
Немаш пари, не си добар
Штом велиш така
Ќе се спакувам и заминам
- Така е!
 
(Рефрен)
 
Е па!
- Не се враќај повеќе
Што рече?
- Не се враќај повеќе
Не разбирам
- Не се враќај повеќе
Дојдов да се смириме
- Не се враќај повеќе
Мислев имаме разбирање
- Не се враќај повеќе
Ох, драга не биди кукавица
- Не се враќај повеќе
Не сакаш да ме гледаш како плачам
- Не се враќај повеќе
Ох, драга не е фер
Не сакаш да ме гледаш како плачам
 
Kűldve: KaterinaMKDKaterinaMKD Szerda, 21/03/2012 - 19:58
AngolAngol

Hit the Road, Jack!

Hozzászólások