I Miss You (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Më mungon

Dua çdo pjesë tënden
E dua gjithashtu parajsën dhe oqeanin tënd
Më trajto butë por më prek vrazhdë
Dua të të mësoj gjëra që kurrë nuk i dije, ooh i dashur
Më sill dysheme lart në gjunjë
Më ler të bie në gravitetin tënd
Dhe më puth prapa në jetë të shikoj
Trupin tënd të qëndruar pranë meje
 
I dashur mos lejo dirtat të ulen
I dashur mos lejo dirtat të ulen
I dashur mos lejo dirtat të ulen
Dritat ulen, dritat ulen
Dritat ulen, dritat ulen
Ulen, ulen, ulen.
 
Më mungon kur dritat fiken
I ndriçon të gjitha dyshimet e mia
Më tërhiq, më mbaj fortë
Mos më lësho, I dashur më jep dritë
Më mungon kur dritat fiken
I ndriçon të gjitha dyshimet e mia
Më tërhiq, më mbaj gortë
Mos më lësho, I dashur më jep dritë
 
E dua mënyrën se si trupi yt lëviz
Drejt meje që përtej dhomës
Duke fshirë pas çdo gjurmë
Askush nuk më ka si tu
I dashur sill zemrën, do sjell shpirtin
Por ki kujdes me egon time
Dua të futem në të panjohurën tënde të madhe
Me ty dhe ta ta regulloj tonin
 
Më mungon kur dritat fiken
I ndriçon të gjitha dyshimet e mia
Më tërhiq, më mbaj gortë
Mos më lësho, I dashur më jep dritë
 
Më mungon kur dritat fiken
I ndriçon të gjitha dyshimet e mia
Më tërhiq, më mbaj fortë
Mos më lësho, I dashur më jep dritë
Më mungon kur dritat fiken
I ndriçon të gjitha dyshimet e mia
Më tërhiq, më mbaj gortë
Mos më lësho, I dashur më jep dritë
 
Luajmë aq pis në errësirë
Sepse jetojmë botëra larg
E bën më të vështirë i dashur
E bën më të vështirë i dashur
Mos më lësho, i dashur më jep dritë
 
Luajmë aq pis në errësirë
Sepse jetojmë botëra larg
E bën më të vështirë i dashur
E bën më të vështirë i dashur
Vështirë i dashur, bështirë i dashur
 
Më mungon kur dritat fiken
I ndriçon të gjitha dyshimet e mia
Më tërhiq, më mbaj fortë
Mos më lësho, I dashur më jep dritë
Më mungon kur dritat fiken
I ndriçon të gjitha dyshimet e mia
Më tërhiq, më mbaj gortë
Mos më lësho, I dashur më jep dritë
 
Më mungon, Më mungon
Më mungon, Më mungon
Më mungon, Më mungon
Më mungon, Më mungon
 
Kűldve: Guest Szombat, 07/01/2017 - 16:22
Angol

I Miss You

Hozzászólások