Aly Michalka - I want you to want me (Macedón translation)

Macedón translation

Посакувам да ме посакуваш

Посакувам да ме посакуваш
Ми треба да ти требам
Би сакала да ме сакаш
Те преколнувам да ме преколнуваш
 
Посакувам да ме посакуваш
Ми треба да ти требам
И би сакала ти да ме сакаш
 
Ќе ги светнам старите кафени чевли
Ќе облечам џилит нова блуза
Ќе си дојдам порано дома од работа
Ако речеш дека ме сакаш
 
Еј, зар не, зар не, зар не те видов како плачеш?
О, зар не, зар не, зар не те видов како плачеш?
Се осеќам целосно сама, без ниеден пријател, ми се умира
О, зар не, зар не, зар не те видов како плачеш?
 
Посакувам да ме посакуваш
Ми треба да ти требам
Би сакала да ме сакаш
Те преколнувам да ме преколнуваш
 
Ќе ги светнам старите кафени чевли
Ќе облечам џилит нова блуза
Ќе си дојдам порано дома од работа
Ако речеш дека ме сакаш
 
Еј, зар не, зар не, зар не те видов како плачеш?
О, зар не, зар не, зар не те видов како плачеш?
Се осеќам целосно сама, без ниеден пријател, ми се умира
О, зар не, зар не, зар не те видов како плачеш?
 
Да, да, да, да, да, да
 
Се осеќам целосно сама, без ниеден пријател, ми се умира
О, зар не, зар не, зар не те видов како плачеш?
 
Посакувам да ме посакуваш
Ми треба да ти требам
Би сакала да ме сакаш
Те преколнувам да ме преколнуваш
 
Посакувам да ме посакуваш
Посакувам да ме посакуваш
Посакувам да ме посакуваш
Посакувам да ме посакуваш
 
Kűldve: ivank23 Hétfő, 03/09/2012 - 19:35
Angol

I want you to want me

More translations of "I want you to want ..."
Macedónivank23
See also
Hozzászólások
ivank23    Hétfő, 03/09/2012 - 19:36

Многу поубав препев од „Letters to Cleo“.