Advertisement

Ima nešto u tom što me nećeš (Albán translation)

Advertisement
Albán translation

Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do

Versions: #1#2
Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do
ti ke kohe per te tjeret
te shoh se si leviz e gezuar
si nje flutur perqark dhimbjes sime
Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do
dicka te ciles as ti vete s'i ve dot emer.
 
Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do
dhe e gjitha do te thote"mos me harro"
Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do
e genjeshtra padyshim do te me vrase
Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do
dhe rreth faktit qe as une s'te dua.
 
Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do
e genjeshtra padyshim do te me vrase
Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do
dhe rreth faktit qe as une s'te dua
dhe rreth faktit qe as une s'te dua..
 
Kűldve: Translator44 Szombat, 17/03/2012 - 01:26
Szerb

Ima nešto u tom što me nećeš

Hozzászólások