Last Nite (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Mbrëmë

Mbrëmë ajo tha
Oh, i dashur
Ndjehem aq poshtë
Oh, dhe më fike
Kur u ndjeva e lënë pas
Andaj unë
U ktheva
Oh, i dashur
Nuk më bëhet vonë më
E di këtë me siguri
Po eci
Jashtë asaj dere
 
Kam qenë në qytet
Për vetëm pesëmbëdhjetë
minuta të plota tani
Oh, i dashur, ndjehem aq poshtë
Dhe nuk e di përse
Vazhdoj të eci me milje
 
Por njerëzit
Ata nuk kuptojnë
Pa femra
Ata nuk mund të kuptojnë
Nipërat e tu
Ata nuk do kuptojnë
Mbi këtë
Unë kurrë
Nuk do kuptoj
 
Mbrëmë ajo tha
Oh, i dashur
 
Mos u ndje aq poshtë
Oh, dhe më fike
Kur u ndjeva e lënë pas
Andaj unë, unë u ktheva
Oh, i dashur
Do të jem mirë
Ishte gënjeshtër e madhe
Sepse ika atë mbrëmje
Yeah
 
Oh, njerëzit
Ata nuk kuptojnë
Pa femra
Ata nuk kuptojnë
Në anije kozmike
Ata nuk do kuptojnë
Dhe unë
Unë kurrë
Nuk do kuptoj
 
Mbrëmë ajo tha
Oh, i dashur
Ndjehem aq poshtë
Ajo më fike
Kur u ndjeva e lënë pas
Andaj unë
U ktheva
Oh, vajzë e vogël
Nuk më bëhet vonë më
E di këtë me siguri
Po eci
Jashtë asaj dere, yeah
 
Kűldve: Guest Vasárnap, 08/01/2017 - 14:19
Angol

Last Nite

More translations of "Last Nite"
Albán Guest
Francia Guest
See also
Hozzászólások