Loser (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Humbës

Merr frymë menjëherë
Asgjë nuk duket se e mbush këtë vënd
Më duhet kjo çdo herë
Merri gënjeshtra e tua largohu nga rrasti im
Një ditë do të gjej dashuri
Që do qarkulloj nëpër meje kështu
Kjo do të bien
Kjo do të bien
Je afër të më shtyesh, nga buza e vogël e kësaj jete
Sepse jam humbës
Dhe herët a vonë
E din se do jem i vdekur
Ti po afrohesh
Ti e mban litarin
Do të hidhem
Sepse jam humbës, jam humbës, po,
Kjo po bëhet e vjetër
Nuk i thej këta zinxhirë që i mbaj
Trupi im po fTohet
Nuk ka mbetur gjë në këtë mëndje
Apo në shpirt
Mvrarësisë i nevoitet një pajtues
Lëvizja e këtij helmi më ngrit lartë
Kjo do të bien
Kjo do të bien
Je afër të më shtyesh, nga buza e vogël e kësaj jete
Sepse jam humbës, dhe herët a vonë
E din se do jem i vdekur
Ti po afrohesh
Ti e mban litarin
Do të hidhem
Sepse jam humbës,
Je afër të më shtyesh, nga buza e vogël e kësaj jete
Sepse jam humbës
Dhe herët a vonë
E din se do jem i vdekur
Ti po afrohesh
Ti e mban litarin
Do të hidhem
Sepse jam humbës
 
Kűldve: Guest Szombat, 07/01/2017 - 00:30
Angol

Loser

Hozzászólások