Taylor Swift - Love Story (Albán translation)

Albán translation

Histori dashurie

Të dy ishim të rinj kur të pashë për herë të parë ty,
I mbylla sytë dhe vegimet shfaqen,
Qëndroj aty
Në një ballkon në ajrin e verës.
Shikoj dritat, shikoj festën, vellot e ballos,
Të shikoj ty teksa gjen rrugën mes turmës
Dhe të them “ç’kemi”
Shumë pak dija unë
Që ti ishe Romeo, ti hidhje gurë
Dhe babi im tha “rri larg Zhuljetës”
Dhe unë qaja mbi shkallë
Duke t’u përgjëruar “të lutem mos shko”.
Dhe unë thashë
Romeo, më merr në një vend ku mund të jemi vetëm
Unë do të të pres, gjithçka duhet është të vrapojmë,
Ti do jesh princi dhe unë do jem princesha
Është një histori dashurie,
Zemër vetëm thuaj po.
Romeo shpëtomë
Ata duan të më tregojnë se çfarë ndiej
Kjo dashuri është e vëshirë, por e vërtetë
Mos ki frikë, do ta zgjidhim këtë lëmsh
Është një histori dashurie,
Zemër vetëm thuaj po
Oh oh
U lodha së prituri
Duke vrarë mendjen nëse do të vije ndonjëherë
Besimi im tek ti po zbehet
Kur të takova në përiferi të qytetit
Dhe unë thashë
Romeo më shpëto
Po ndiehem kaq vetëm
Vazhdoj të pres për ty, por ti asnjëherë nuk vjen
Është kjo në mendjen time,
Nuk di ç’të mendoj
Ai u ul në gjunjë dhe nxorri unazën
Dhe tha
Martohu me mua Zhulietë, ti kurrë s’ke pse të mbetesh vetëm
Të dua ty dhe kjo është gjithçka di
Fola me tët atë;
Shko dhe zgjidh fustanin e bardhë
Është një histori dashurie
Zemër vetëm thuaj po
Oh oh oh
 
Kűldve: AlbanianAlps Hétfő, 20/02/2012 - 21:49
Added in reply to request by HelloCute
Angol

Love Story

Hozzászólások