Million Years Ago (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Miliona vite më parë

Vetëm desha të bëj qef
Të mësoj të fluturoj, Të mësoj të vrapoj
Lejova zemra ime të zgjedh rrugën
Kur isha e re
Thellë duhet ta dija
Se kjo do ishte e pashmangshme
Ti meritoj gradat që duhet ti paguaj
Dhe duroj shpirtin tim
 
E di se nuk jam e vetmja
Që u pendohem gjërave që kam bërë
Ndonjëherë vetëm ndjej sikur jam unë
Që nuk e durron reflektimin të cilin e shohin
Dëshiroj të jetoja pak më shumë
Të shikoj lart në qiell, jo vetëm në dysheme
Më duket sikur jeta ime më kalon
Dhe gjithçka që mund të bëj është të shikoj e të qaj
Më mungon ajri, më mungojnë shokët
Më mungon nëna ime, më mungon kur
Jeta ishte festë për tu hedhur
Por ajo ishte miliona vite më parë
Miliona vitë më parë
 
Kur kaloj përeth tërë këtyre rrugëve
Ku u rrita dhe gjeta këmbët e mia
Nuk mund të më shikojnë në sy
Është sikur kanë frikë nga unë
Mundohem të mendoj gjëra për të thënë
Si një shaka apo kujtim
Por ata nuk më njohin tani
Në dritën e ditës
 
E di se nuk jam e vetmja
Që u pendohem gjërave që kam bërë
Ndonjëherë vetëm ndjej sikur jam unë
Që kurrë nuk u bë ai që mendonte se do jetë
Dëshiroj të jetoja pak më shumë
Të shikoj lart në qiell, jo vetëm në dysheme
Më duket sikur jeta ime më kalon
Dhe gjithçka që mund të bëj është të shikoj e të qaj
Më mungon ajri, më mungojnë shokët
Më mungon nëna ime, më mungon kur
Jeta ishte festë për tu hedhur
Por ajo ishte miliona vite më parë
Miliona vitë më parë
 
Kűldve: Guest Vasárnap, 08/01/2017 - 18:10
Angol

Million Years Ago

Hozzászólások