Lil Wayne - Mirror (Macedón translation)

Macedón translation

Ogledalo ( Огледало )

Со се што се случува денеска
Незнаеш дали доаѓаш или одиш
Но мислиш дека си на својот пат
Животот поставен на огледалото не уништувај го
Гледај во мене кога ти зборувам
Ти гледаш во мене но јас гледам низ тебе
Гледам крв во твоите очи
Гледам љубов под превез
Ја гледам омразата скриена во твојата гордост
Гледам дека не си задоволен
И не гледам никој друг
Се гледам самиот себе, гледам во
 
Огледало на ѕидот, тука сме пак
Низ мојот подем и пад
Ти ми беше едниствениот пријател
Ти ми рече дека тие можат да го разберат човекој кој што сум јас
Па зошто пак зборуваме?
 
Ох, Ја гледам вистината во твоите лаги
Не гледам некој покрај тебе
Но јас сум со тебе кога си сам
И ти ме поправаш кога грешам
Ја гледам вината под срамот
Ја гледам твојата душа низ твојот прозорец
Ги гледам лузните што останале
Те гледам Вејн, гледам во...
 
Огледало на ѕидот, тука сме пак
Низ мојот подем и пад
Ти ми беше едниствениот пријател (мојот едниствен пријател)
Ти ми рече дека тие можат да го разберат човекој кој што сум јас (тие можат да разберат)
Па зошто пак сме тука (несватени) за да зборуваме?
 
Гледајќи во мене можам да го видам моето минато
Проклетство, изгледам иско како мојот ебен татко
Осветли ги, тоа се зачадени огледала
Ја гледам насмевката на мајка ми тоа е благослов
Ја гледам промената, ја гледам пораката
И ниедна порака не може да биде појасна
Па почнувам како човекот во...
 
Огледало на ѕидот,
 
МЈ ме научи дека.
 
Тука сме пак
Низ мојот подем и пад
Ти ми беше едниствениот пријател
 
Однеси ги кај човекот Марс
 
Ти ми рече дека тие можат да го разберат човекој кој што сум јас
Па зошто пак зборуваме?
 
Огледало на ѕидот,тука сме пак
Низ мојот подем и пад
Ти ми беше едниствениот пријател (Прашања?)
 
Ти ми рече дека тие можат (доаѓам до тебе) да го разберат човекој кој што сум јас (Ти секогаш го имаш одговорот)
Па зошто пак зборуваме?
 
Огледало на ѕидот.
 
А.Б.П.
Изгледа дека ги однесов кај Марс овој пат
 
(Па зошто пак си зборуваме?)
 
Kűldve: MoniStan Szombat, 07/07/2012 - 18:20
Angol

Mirror

Hozzászólások