3 Doors Down - By My Side (Albán translation)

Albán translation

Pranë meje

Flakëruan një shteg që guxova ta vrapoj
E krijuan këtë botë dhe unë erdha
Më duhet një tjetër, si vëlla
Për një kraj për të qarë
Kjo mund të hetë hera e fundit,
do qëndrosh pranë meje
Mund ta ndjej shpiriti tim si gjakderdhet,
a do fluturosh me mua këtë mbrëmje
Mëndje e kthellët ka ikur koha tani,
gdhendën trupin tim jo nga guri
Një zbrazëri e bukur lavirinti,
e thash ferrin me gjitha të tjerat
Kjo mund të hetë hera e fundit,
do qëndrosh pranë meje
Mund ta ndjej shpiriti tim si gjakderdhet,
a fluturosh me mua sonte
Kjo mund të hetë hera e fundit,
do qëndrosh pranë meje
Mund ta ndjej shpiriti tim si gjakderdhet,
a do fluturosh me mua këtë mbrëmje
 
Kűldve: Sali.M Péntek, 06/01/2017 - 23:24
More translations of "By My Side"
AlbánSali.M
3 Doors Down: Top 3
See also
Hozzászólások