Oj Alija, Aljo! (Albán translation)

Reklám
Albán translationAlbán
A A

O Alija, Alo!

O Alija Alija babai i zambakëve
edhe gjermani do të të kthejë kurrizin
O Alija, Alo bëj një dush të ftohtë
miku yt Bush po të qesh në fytyrë
 
O Alija Alija mysliman i degjeneruar
Tuxhmani do të drejtojë të etur nëpër ujë
O Alija Alo kufijtë e tu janë të vegjël
do të ishin më të mëdhenj po të kishe qëndruar me ne
 
NUK KA MË BYREKË TURQ TË BËRË NGA GRURI I ARTË I POSAVINËS!
 
O Alija Alija je shumë i inatosur me ne
sepse një serb nuk do e shesë veten për grurë
O Alija Alo pse ke nevojë për ushqim
Sa ramazanë mendon se do mbash më?
 
O Alija Alija do e humbësh nderin
Kur Tuxhmani të të marrë delen dhe të të çojë mbrapsht dhjamin
O Alija Alo diçka nuk shkon me ty
mendon se je i madh por je kaq i vogël
 
NUK KA MË BYREKË TURQ TË BËRË NGA GRURI I ARTË I POSAVINËS!
 
O Alija Alija ke një të metë të keqe
Sepse gjysh ke zgjedhur anën e gabuar
O Alija Alo çfarë do bësh tani
të kanë tradhëtuar dhe rojet e Tuxhmanit
 
O Alija Alija edhe ne të thirrëm
por ti deshe të bëheshe Aliu i madh
O Alija Alo mbase nuk e dije
fluturove shumë lart por re shumë poshtë
 
NUK KA MË BYREKË TURQ TË BËRË NGA GRURI I ARTË I POSAVINËS!
 
Kűldve: MarLatiSpotterMarLatiSpotter Hétfő, 26/11/2018 - 21:52

Oj Alija, Aljo!

Hozzászólások