Promise This (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Premto këtë

Në fillimin tim nuk kishte asgjë
Aq zbrazët në hapësirën mes
Dhe ti erdhe mbrenda, ndeze dritat
Dhe krijove çfarë erdhi të bëhej
 
Para se ti shkëput krahët, më mbulo
Të lutem shtrij krahët, më mbulo, dhe
 
Premto këtë nëse vdes para se të zgjohem, oh
Premto këtë, merr kohë të thuash lutjen tënde
Në gjunjë lutesh për mua
Premto këtë, bëhu i fundit të mi puthësh buzët
 
Alouette, -uette, -uette
Alouette, -uette, -uette
Alouette, -uette, -uette
Déployer les ailés
 
Alouette, -uette, -uette
Alouette, -uette, -uette
Alouette, -uette, -uette
Plumerai les ailés
 
Edhe pse eci mes hijeve
Ti je me mua dhe më ngushëllon
Më shtri poshtë tani, kohë për të fjetur
Por para saj, do më mungoje?
 
Para se ti shkëput krahët, më mbulo
Të lutem shtrij krahët, më mbulo, dhe
 
Premto këtë nëse vdes para se të zgjohem, oh
Premto këtë, merr kohë të thuash lutjen tënde
Në gjunjë lutesh për mua
Premto këtë, bëhu i fundit të mi puthësh buzët
 
Mbahemi për një peni
Me shpresë se nuk do lëshosh
Nëse ndonjëherë më lë
Dije se dua të vi me ty
 
Premto këtë nëse vdes para se të zgjohem, oh
Premto këtë, merr kohë të thuash lutjen tënde
Në gjunjë lutesh për mua
Premto këtë, bëhu i fundit të mi puthësh buzët
 
Alouette, -uette, -uette
Alouette, -uette, -uette
Alouette, -uette, -uette
Déployer les ailés
 
Alouette, -uette, -uette
Alouette, -uette, -uette
Alouette, -uette, -uette
Plumerai les ailés
 
Alouette, déployer les ailés
Alouette, plumerai les ailés
 
Kűldve: Guest Hétfő, 09/01/2017 - 00:00
Angol

Promise This

Hozzászólások