Pastora Soler - Quédate conmigo (Macedón translation)

Macedón translation

Остани со мене

Извини ако не знаев како да ти кажам
Дека ти ми беше се
Извини за болката
 
Прости ми за секоја солза
Знам дека не заслужувам ништо повеќе
Но ако те немам покрај мене, не знам како да живеам
Остани со мене, не си оди
 
Прости ми што не знаев како да те сакам
Tоа не беше мое срце
Остани со мене, остани со мене
Ако не си овде, сонцето не грее
 
Веќе нема спомени од вчера
Само часови во твојата кожа, сакајќи те
Oстани со мене, не си оди
 
Прости ми што не знаев како да сакам
Тоа срце не беше мое
Остани со мене, остани со мене
Ако не си овде, сонцето не грее
 
И сега гледам како заминуваш
Знам нема да те заборавам
 
Ако не знаев како да те сакам
Тоа срце не беше мое
Остани со мене, остани со мене
Ако не си овде, сонцето не грее
 
И сега гледам како заминуваш
Знам нема да те заборавам
Остани со мене, остани со мене
Ако не си овде, сонцето не грее
 
Kűldve: KaterinaMKD Csütörtök, 08/03/2012 - 11:30
Spanyol

Quédate conmigo

Hozzászólások