Queen of the Gas Station (Macedón translation)

Advertisements
Macedón translation

Кралица на бензиската станица

Дај ми кафе, во најголема шолја
Ајде, мачко, наполни ја до врвот
Како се викаш, шеќерче?
Јас треба да знам, а ти да направиш
 
Љубовни казина и неонски резервации
Но, душо ако ме сакаш однеси ме до бензиската станица
Бензиската станица
 
Те гледам како пушиш осветлен во неонски светла
Под грмотевиците, ти, ти изгледаш толку добро
Правиш да се прашувам како ги врвиш ноќите
Јас, ги поминувам гледајќи за маж кој би ти се допаѓал
Како тебе
Како тебе
Како тебе
 
Љубовни казина и неонски резервации
Но, душо ако ме сакаш однеси ме до бензиската станица
Бензиската станица
 
Дај ми кафе, Утах љубов
Јас сум девојката за која сонуваш
Се обидувам да ти кажам за што сонувам
А тоа е бензиската станиа
Со автомобили слупри и органи кои свират
 
Обожавам и кога можам да пушам внатре
Ако успееш
Ќе бидам среќна ако најдеме како оваа тука
Повторно..
Повторно..
 
Љубовни казина и неонски резервации
Но, душо ако ме сакаш однеси ме до бензиската станица
Бензиската станица
Бензиската станица
Бензиската станица
Бензиската станица
 
Kűldve: Natalijaa17Natalijaa17 Hétfő, 15/01/2018 - 09:59
Angol

Queen of the Gas Station

Hozzászólások
dionysiusdionysius    Vasárnap, 28/10/2018 - 14:00

A line change has been made: "Love casinos and neon reservations" --> "Love casinos, Indian reservations". Please review your translation.