Send My Love (To Your New Lover) (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Dërgo dashurin time (Tek e dashura jote e re)

Kjo gjithçka ishte ti, asgjë nga ajo unë
Vure duart tua mbi tërë tupin tim dhe më the
Më the se je gati
Për të madhen, për kërcimin e madh
Do të jem dashuria jote e fundit, do të zgjasim përgjithmonë ti dhe unë
Kjo ishte çfarë më the
 
Do të të dorëzoj
Kam falur gjithçka
Ti më çliron, oh,
 
Tek e dashura jote e re
Trajtoje më mirë
Duhet ti liriojmë të gjitha hijet tona
Të dy e dimë se nuk jemi më fëmijë
Dërgo dashurin time tek i dashuri im i ri
Trajtoje më mirë
Duhet ti liriojmë tërë hijet tona
Të dy e dimë se nuk jemi më fëmijë
 
Isha shumë e fortë, ti drithëroje
Nuk e duroje ngrohtësinë e nxehtë që rritej
I dashurm po ritem aq
Unë vrapoja, ti ecje
Nuk mund të më ndiqje, ti po bije poshtë (poshtë)
Mmm është vetëm një rrugë poshtë
 
Do të të dorëzoj
Kam falur gjithçka
Ti më çliron, oh,
 
Tek e dashura jote e re
Trajtoje më mirë
Duhet ti liriojmë të gjitha hijet tona
Të dy e dimë se nuk jemi më fëmijë
Dërgo dashurin time tek i dashuri im i ri
Trajtoje më mirë
Duhet ti liriojmë tërë hijet tona
Të dy e dimë se nuk jemi më fëmijë
 
Nëse je gati, nëse je gati,
Nëse je gati, unë jam gati
Nëse je gati, nëse je gati
Të dy e dimë se nuk jemi më fëmijë
Jo, nuk jemi më fëmijë
 
Do të të dorëzoj
Kam falur gjithçka
Ti më çliron, oh,
 
Tek e dashura jote e re
Trajtoje më mirë
Duhet ti liriojmë të gjitha hijet tona
Të dy e dimë se nuk jemi më fëmijë
Dërgo dashurin time tek i dashuri im i ri
Trajtoje më mirë
Duhet ti liriojmë tërë hijet tona
Të dy e dimë se nuk jemi më fëmijë
 
Nëse je gati, nëse je gati, (Dërgo dashurin time tek e dashura jote e re)
Nëse je gati, nëse je gati, (Trajtoje më mirë )
Duhet ti lirojmë tërë hijet tona
Të dy e dimë se nuk jemi më fëmijë
Nëse je gati, nëse je gati, (Dërgo dashurin time tek e dashura jote e re)
Nëse je gati, nëse je gati, (Trajtoje më mirë )
Duhet ti lirojmë tërë hijet tona
Të dy e dimë se nuk jemi më fëmijë
 
Kűldve: Guest Vasárnap, 08/01/2017 - 13:44
Angol

Send My Love (To Your New Lover)

Hozzászólások