Reklám

Shape of You (Albán translation)

Albán translationAlbán
A A

Formën tënde

Klubi nuk është vendi më i mirë për të gjetur të dashur
Andaj ishulli është aty ku shkoj
Unë dhe shokët e mi duke ngritur gotat
Duke pirë shpejtë e më pas flasim ngadalë
Eja dhe fillo bisedë vetëm me mua
Dhe më beso do ti jap mundësi tani
Merr dorën time, ndalo! Lësho Van The Man nga kutia
De pastaj do fillojmë të kërcejmë, dhe tani këndoj si
 
Vajzë, e din se e dua dashurin tënde
Dashuria jote ishte e bërë në dorë për dikë si unë
Eja tani, ndiq drejtimin tim
Mund të jem i marrë, mos ma zë për të madhe, thuaj
Djal, mos të falisim shumë
Më kap më beli dhe vëndo atë trup në mua
Eja tani, ndiq drejtimin tim
Eja-Eja tani, ndiq drejtimin tim
 
Jam në dashuri me formën tënde
Shtyhemi dhe tërhiqemi si magnetët
Edhe pse zemra ime gjithashtu bie
Jam në dashuri me trupin tënd
Dhe mbrëmë ti ishe në dhomën time
Dhe tani çarçafët mbajnë eromën tënde
Çdo ditë duke zbuluar diçka të re
Jam në dashuri me trupin tënd
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
Jam në dashuri me trupin tënd
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
Jam në dashuri me trupin tënd
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
Jam në dashuri me trupin tënde
Çdo ditë duke zbuluar diçka të re
Jam në dashuri me trupin tënd
 
Një javë dhe lejuam tregimi ynë të filloj
Do të dalim në takimin tonë të parë
Por ti dhe unë jemi të begatshëm, andaj shko dhe ha aq sa mundesh
Mbush çantën dhe unë do mbush pjatën
Bisedojmë me orë për të ëmblën dhe të thartën
Se di familja jotë kalojnë mirë
Më pas ikim dhe futemi në taksi, puthemi në ulësen prapa
Themi shoferit të hap radion, dhe unë këndoj si
 
Vajzë, e din se e dua dashurin tënde
Dashuria jote ishte e bërë në dorë për dikë si unë
Eja tani, ndiq drejtimin tim
Mund të jem i marrë, mos ma zë për të madhe, thuaj
Djal, mos të falisim shumë
Më kap më beli dhe vëndo atë trup në mua
Eja tani, ndiq drejtimin tim
Eja-Eja tani, ndiq drejtimin tim
 
Jam në dashuri me formën tënde
Shtyhemi dhe tërhiqemi si magnetët
Edhe pse zemra ime gjithashtu bie
Jam në dashuri me trupin tënd
Dhe mbrëmë ti ishe në dhomën time
Dhe tani çarçafët mbajnë eromën tënde
Çdo ditë duke zbuluar diçka të re
Jam në dashuri me trupin tënd
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
Jam në dashuri me trupin tënd
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
Jam në dashuri me trupin tënd
Oh—i—oh—i—oh—i—oh—i
Jam në dashuri me trupin tënd
Çdo ditë duke zbuluar diçka të re
Jam në dashuri me formën tënde
 
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
 
Jam në dashuri me formën tënde
Shtyhemi dhe tërhiqemi si magnetët
Edhe pse zemra ime gjithashtu bie
Jam në dashuri me trupin tënd
Mbrëmë ishe në dhomën time
Dhe tani çarçafët mbajnë eromën tënde
Çdo ditë duke zbuluar diçka të re
Jam në dashuri me trupin tënd
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Jam në dashuri me trupin tënd
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Jam në dashuri me trupin tënd
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Eja, bëhu e dashura ime, eja
Jam në dashuri me trupin tënd
Çdo ditë duke zbuluar diçka të re
Jam në dashuri me formën tënde
 
Köszönet
thanked 4 times
Kűldve: GuestGuest Szombat, 07/01/2017 - 14:48
AngolAngol

Shape of You

Ed Sheeran: Top 3
Hozzászólások
Read about music throughout history