Seka Aleksić - Tesna koza (Albán translation)

Albán translation

Lekure e shtrenguar

Prej 1milion shikimeve drejt meje
Shikimi yt me theu ne sekond
Cdoher kam deshiruar nje person te tille
Ke ardhur si me porosi
 
Te gjitha gjerat ne kete bote kane cmim
Tregoje tende,deshiroj ta dij
C`eshte e cuditshme nese nje femer paguan
Per at qe deshiron
 
Puthme, relaksom
Me joshe,me shpie ku te duash
 
Ngat teje humbas territor
E harroj se ku gjindem,
Me ty edhe lekura ime shtrengohet
Jam nje kukull e perbere nga mishi dhe gjaku
Dashurom engjulli im
 
Shikoji njerezit perreth teje
Shiko se cpo flasin te gjith
Sepse un ndodhem prane teje
Cka je ende duke pritur
 
Te gjitha gjerat ne kete bote kane cmim
Tregoje tende,deshiroj ta dij
C`eshte e cuditshme nese nje femer paguan
Per at qe deshiron
 
Puthme, relaksom
Me joshe,me shpie ku te duash
 
Ngat teje humbas territor
E harroj se ku gjindem,
Me ty lekura ime shtrengohet
Jam nje kukull e perbere nga mishi dhe gjaku
Dashurom engjulli im
 
Kűldve: dj_arber Vasárnap, 08/01/2012 - 20:30
Seka Aleksić: Top 3
See also
Hozzászólások