Elli Kokkinou - Thelo Tosa Na Sou Po (Θέλω Τόσα Να Σου Πω) (Albán translation)

Proofreading requested
Albán translation

Ka kaq shume gjera qe dua te t'i them

Versions: #1#2
Ka kaq shume gjera qe dua te t'i them
perpiqem te te kuptoj
por ne mendjen tende
cdo gje eshte e mbuluar me dyshim
dua kaq shume te te shoh
te ndjej puthjen tende
 
Ka kaq shume gjera qe dua te t'i them
por s'them asgje
Te dua! dhe kjo dashuri me lendon
dhe cdo moment qe ne ndajme
na sjell me afer fundit( ndarjes )
te dua ty dhe kjo dashuri te mbush me lot
dhe me pas ajo pendohet
dhe cdo gje nis nga fillimi...
 
Ka kaq shume gjera qe dua te t'i them
perpiqem te te kuptoj
por ne mendjen tende
cdo gje eshte e mbuluar me dyshim
 
Ka kaq shume gjera qe dua te t'i them
endrra per te ndare
nje prekje te bute...
 
Kűldve: Translator44 Szombat, 17/03/2012 - 02:36
5
Értékelésed: None Average: 5 (1 vote)
The author of translation requested proofreading.
It means that he/she will be happy to receive corrections, suggestions etc about the translation.
If you are proficient in both languages of the language pair, you are welcome to leave your comments.
Görög

Thelo Tosa Na Sou Po (Θέλω Τόσα Να Σου Πω)

More translations of "Thelo Tosa Na Sou Po..."
Albán Guest
5
Idioms from "Thelo Tosa Na Sou Po..."
See also
Hozzászólások