Voiceless (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Pazëshëm

Mund të marim armën e mbushur
dhe shndërojmë në fjalë
Mund të marrim urrejten më të thellë
dhe shndërojmë në dashuri
 
Ndjek religjionin tonë sonte
Zemrat tona rahëse do të gjakderdhin por ne do luftojmë
 
Kjo është për të pazëshmit
Njerëzit pa zgjidhje
Duke qarë për vende më të larta
Kjo është për të pafrymshmit
Të thyer dhe pandihmë
Duke bërtitur pa zë
Kur dikush lëndon si ti
Dikush do të jetë aty për ty
Kjo është për të pazëshmit
 
Mund ti marrim drogat e fundit
Larg prej teje
 
Ndjek religjionin tonë sonte
Zemrat tona rahëse do të gjakderdhin por ne do luftojmë
 
Kjo është për të pazëshmit
Njerëzit pa zgjidhje
Duke qarë për vende më të larta
Kjo është për të pafrymshmit
Të thyer dhe pandihmë
Duke bërtitur pa zë
Kur dikush lëndon si ti
Dikush do të jetë aty për ty
Kjo është për të pazëshmit
 
Kűldve: Guest Szerda, 15/03/2017 - 14:41
Added in reply to request by Kicia14021991
Angol

Voiceless

Hozzászólások