Vuj (Angol translation)

Advertisements
Albán

Vuj

[Strofa:1]
Une e kom dasht ton jeten
Dhe sot e ka nji tjeter
Kur se provon, thon se kalon
 
Nina-na-na-na
Gjum per mu nuk ka
Kurr s'kam me ta fal
Si m'ke lon, si m'ke lon
aaaaa
 
[Refreni:]
Mbaje, mbaje per vete
A mendon e gjete
Per ty u linda une
Per ty u linda
Mbaje, mbaje per vete
A mendon e gjete
Per ty u linda
Une per ty u linda
 
(vuj - vuj - vuj)
vuj vuj vuj vuj
vu-vu-vu-vuj
 
[Strofa:2]
Ke me m'dasht ton jeten
Vazhdo gjenje veten
Kur me te fle
Mua me sheh
 
Nina-na-na-na
Gjum per mu nuk ka
Kurr s'kam me ta fal
Si m'ke lon, si m'ke lon
aaaaa
 
[Refreni:]
Mbaje, mbaje per vete
A mendon e gjete
Per ty u linda une
Per ty u linda
Mbaje, mbaje per vete
A mendon e gjete
Per ty u linda
Ume per ty u linda
 
(vuj - vuj - vuj)
vuj vuj vuj vuj
vu-vu-vu-vuj
 
Kűldve: Achampnator Hétfő, 12/11/2018 - 13:15
Align paragraphs
Angol translation

Suffer

Verse 1"
I loved him all my life
And today he got another one
When you don't try it, they say you pass it
 
Nina-na-na-na
No sleep for me
I will never forgive you
How you left me, how you left me
aaaaa
 
Chorus:
Keep it, keep it for yourself
Do you think you found it?
I was born for you
I was born for you
Keep it, keep it for yourself
Do you think you found it?
I was born for you
I was born for you
 
(Suffer-suffer-suffer)
Suffer-suffer-suffer
Suffer-suffer-suffer
 
Verse 2:
You will love me all your life
Keep lying yourself
When you sleep with her
you watch me
 
Nina-na-na-na
No sleep for me
I will never forgive you
How you left me, how you left me
aaaaa
 
Chorus:
Keep it, keep it for yourself
Do you think you found it?
I was born for you
I was born for you
Keep it, keep it for yourself
Do you think you found it?
I was born for you
I was born for you
 
(Suffer-suffer-suffer)
Suffer-suffer-suffer
Suffer-suffer-suffer
 
Kűldve: EraIstrefi Kedd, 13/11/2018 - 15:06
More translations of "Vuj"
Ronela Hajati: Top 3
See also
Hozzászólások