What Makes You Beautiful (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Ç'të bën ty të jesh e bukur

Je e pasigurt,
Nuk e di se pse,
Po e kthen kokën shpesh herë andej-këtej,
S'ke nevojë për makiazh,
Që të trukohesh,
Se të mjafton ajo që ke
 
Çdokush tjetër në dhomë mund ta shohë,
Çdokush tjetër përveç teje
 
Shpirti, ti e ndez botën time si askush tjetër,
Mënyra se si ti i shkund flokët më shastis,
Por kur ti buzëqesh në sfond duket qartë se,
Ti nuk e di, ti nuk e di se je e bukur,
Nëse ti do të mund ta shihje atë që shoh unë,
Do ta kuptoje se pse të dua kaq dëshpërimisht,
Në këtë moment po të shoh ty dhe s'arrij ta besoj,
Ti nuk e di, oh, oh
Ti nuk e di se je e bukur,
oh, oh,
Kjo të bën ty të jesh e bukur
 
Hajde pra vajzë,
E kuptove gabim,
Që ta tregoj se kam të drejtë, e hodha në një këngë,
Nuk e di se pse,
Po bëhesh e turpshme,
dhe kthehesh sa herë që unë të shoh në sy
 
Çdokush tjetër në dhomë mund ta shohë,
Çdokush tjetër përveç teje
 
Shpirti, ti e ndez botën time si askush tjetër,
Mënyra se si ti i shkund flokët më shastis,
Por kur ti buzëqesh në sfond duket qartë se,
Ti nuk e di, ti nuk e di se je e bukur,
Nëse ti do të mund ta shihje atë që shoh unë,
Do ta kuptoje se pse të dua kaq dëshpërimisht,
Në këtë moment po të shoh ty dhe s'arrij ta besoj,
Ti nuk e di, oh, oh
Ti nuk e di se je e bukur,
oh, oh,
Kjo të bën ty të jesh e bukur
 
Na na na na na na naaaa na na
Na na na na na na
Na na na na na na naaaa na na
Na na na na na na
 
Shpirti, ti e ndez botën time si askush tjetër,
Mënyra se si ti i shkund flokët më shastis,
Por kur ti buzëqesh në sfond duket qartë se,
Ti nuk e di,
oh, oh,
Ti nuk e di se je e bukur
 
Shpirti, ti e ndez botën time si askush tjetër,
Mënyra se si ti i shkund flokët më shastis,
Por kur ti buzëqesh në sfond duket qartë se,
Ti nuk e di, Ti nuk e di se je e bukur,
Nëse ti do të mund ta shihje atë që shoh unë,
Do ta kuptoje se pse të dua kaq dëshpërimisht,
Në këtë moment po të shoh ty dhe s'arrij ta besoj,
Ti nuk e di, oh, oh
Ti nuk e di se je e bukur,
oh, oh, oh
Ti nuk e di se je e bukur,
oh, oh, oh
Kjo të bën ty të jesh e bukur
 
Kűldve: gent.muca.5 Kedd, 27/05/2014 - 15:00
Angol

What Makes You Beautiful

Hozzászólások