Why Do You Love Me (Albán translation)

Advertisements
Albán translation

Përse më dashuron?

Përse më dashuron, më dashuron?
Përse më dashuron, më dashuron?
Përse më dashuron, më dashuron?
Përse më dashuron?
Përse më dashuron, më dashuron?
Përse më dashuron, më dashuron?
Përse më dashuron, më dashuron?
Përse më dashuron?
 
Përse më dashuron?
Duhet të ketë diçka në ujë
Sepse i dashur jam më thellë seç e di
Si më bën të kthehem për më shumë
Pas gjithçka që kaluam
Nuk vendos se në duhet të vrapoj apo të fshihem
 
Është mbi dhe përeth meje, fillimin e duarve të mia
Dashuria jote më çmend, është e vështirë të kuptohet vetëm përse
Dua të më dashurosh
Dua të më dashurosh
Dua të më dashurosh
Dua të më dashurosh
 
Kush e din përse të dua
Mund të jetë diçka në ajërin që thithi
Çfarëdo që është, po gjakderdh
Ku shkon koha?
Kaloj çdo çast duke ëndëruar me sy hapur për ty
Nuk e përshkruaj si ndjehem, ndjehet e drejtë
 
Është mbi dhe përeth meje, fillimin e duarve të mia
Dashuria jote më çmend, është e vështirë të kuptohet vetëm përse
Dua të më dashurosh
Dua të më dashurosh
Dua të më dashurosh
Dua të më dashurosh
 
Ishe një sulm në errësirë që më hutoi
Dhe le shenjën tënde që kurrë nuk do fshihet
Ndize një shkëndijë, i lëshove flakët tutje
Je gati, gati?
Ke vend në zemrën time që gjithmonë do jetë i yti
Ti je pika dhe errësira e universit tim
Dhe pjesë dhe copëz, ti ishe i pari
Jam gati, gati
 
Është mbi dhe përeth meje, fillimin e duarve të mia
Dashuria jote më çmend, është e vështirë të kuptohet vetëm përse
Dua të më dashurosh
Dua të më dashurosh
Dua të më dashurosh
Dua të më dashurosh
Të dua ty
 
Është mbi dhe përeth meje, fillimin e duarve të mia
Dashuria jote më çmend, është e vështirë të kuptohet vetëm përse
Dua të më dashurosh
Dua të më dashurosh
Dua të më dashurosh
Dua të më dashurosh
 
Përse më dashuron, më dashuron?
Përse më dashuron, më dashuron?
Përse më dashuron, më dashuron?
Përse më dashuron, më dashuron?
 
Kűldve: Guest Szombat, 07/01/2017 - 23:54
Angol

Why Do You Love Me

Idioms from "Why Do You Love Me"
See also
Hozzászólások