• Katya Lel

    Мой мармеладный → Terjemahan Macedonian→ Macedonian

Share
Font Size
Asli
Swap languages

Мой мармеладный

Не позвонила, не открыла и не спала,
Почти душила, но забила на твои слова.
Опять мне кажется, что кружится моя голова,
Мой мармеладный, я не права.
Поцеловала, обнимала, после развела,
Почти любила, но забыла про твои слова.
Опять мне кажется, что кружится моя голова,
Мой мармеладный, я не права.
 
Попробуй муа-муа, попробуй джага-джага,
Попробуй у-у, мне это надо, надо.
Опять мне кажется, что кружится голова,
Мой мармеладный, я не права.
 
Совсем остыла, не простила и не берегла,
Потом решила и забила на твои слова.
Опять мне кажется, что кружится моя голова,
Мой мармеладный, я не права.
Ему шептала и шипела, и опять звала,
И целовала, но забыла про твои слова.
Опять мне кажется, что кружится моя голова,
Мой мармеладный, я не права.
 
Terjemahan

мојата мармелада

Не се јави, отвори или спиеше,
За малку ќе ме задавеше, но постигна гол на твоите зборови.
Повторно чувствувам како главата да ми се врти,
Гума, грешам.
Таа се бакна, прегрна, а потоа се раздели,
Речиси ми се допадна, но заборавив на твоите зборови.
Повторно чувствувам како главата да ми се врти,
Гума, грешам.
 
Пробајте муа-муа, пробајте јага-јага,
Пробајте, ми треба, ми треба.
Повторно чувствувам вртоглавица,
Гума, грешам.
 
Таа целосно се олади, не прости ниту се грижеше за неа,
Тогаш решив и ги зачукав твоите зборови.
Повторно чувствувам како главата да ми се врти,
Гума, грешам.
Таа му шепна и шушкаше и повторно се јави,
И се бакна, но заборави на твоите зборови.
Повторно чувствувам како главата да ми се врти,
Гума, грешам.
 
Komentar