2 Hearts (traduzione in Albanese)

Advertisements
traduzione in Albanese

2 Zemra

Ti më bën të padukshëm
Si qielli, ti ma mirëson ditën
Unë ndihem shumë mrrekullueshme
Oh Oh Oh mos më lësho
 
Do të ulem në errësirë
Ndihem si kur nuk e pashë diellin kurrë
A të bërtas për shpëtim?
Oh Oh Oh mos më lësho (x2)
 
Dy zemra po rrahin sëbashku
Jam në dashuri
Woo
Jam në dashuri
Woo
A do të jetë gjithmonë?
Jam në dashuri
Woo
Jam në dashuri
Woo
Dy zemra po rrahin sëbashku
Jam në dashuri
Woo
Jam në dashuri
Woo
A do të jetë glithmonë?
Jam në dashuri
Woo
Jam në dashuri
Woo
 
Duket mirë në dritë dielli
Por prit, se po vi lart për ajër
As nuk mund të shoh nga këtu
Oh Oh Oh mos më lësho (x2)
 
(Refreni)
 
Dy zemra Woo-Hoo-Hoo
Jam në dashuri
Woo
Jam në dashuri
Woo
A do të jetë gjithmonë?
Jam në dashuri
Woo
Jam në dashuri
Woo
Dy zemra Woo-Hoo-Hoo
Woo-Hoo
 
Translation by Albaniana. If you ever want to republish this translation, please ask for permission first and cite me as the author. Lyrics are protected by copyright./Përkthimi nga Albaniana. Në qoftse ndonjëherë doni të ripublikoni këtë përkthim, të lutem pytni për leje para dhe me citoni si autoria. Tekstet janë mbrojtur nga e drejta e autorit.
Postato da Albaniana Sab, 21/01/2017 - 22:25
Aggiunto su richiesta di boracasli
Inglese

2 Hearts

Commenti fatti