Coldplay - 42 (traduzione in Macedone)

traduzione in Macedone

42

Оние што умреле не се мртви
Тие сѐ уште живеат во мојава глава
Оние што умреле не се мртви
Тие сѐ уште живеат во мојава глава
 
Времето е прекратко и сигурен сум
Мора да има уште нешто
 
Оние што умреле не се мртви
Тие сѐ уште живеат во мојава глава
Оние што умреле не се мртви
Тие сѐ уште живеат во мојава глава
 
Времето е прекратко и сигурен сум
Мора да има уште нешто
 
Мислеше дека можеби си дух
Мислеше дека можеби си дух
Не одите во рајот
Но за малку ќе беше
Не одите во рајот
Но за малку ќе беше
 
Мислеше дека можеби си дух
Мислеше дека можеби си дух
Не одите во рајот
Но за малку ќе беше
Не одите во рајот
Но ти, ох, ох, ох, ох
 
Оние што умреле не се мртви
Тие сѐ уште живеат во мојава глава
 
Postato da ivank23 Mer, 25/07/2012 - 13:57
Inglese

42

Commenti fatti