Karolina Gočeva - Site tie dni (Сите тие дни)

Macedone

Site tie dni (Сите тие дни)

И изгреа сонце и повторно се скри,
а по него ништо ново, ние сме сега,
сите наши сни и нашите мечти
Ние сме сега, сите наши сни,
најдовме пат да нѐ води,
Ние сме сега, нашите мечти...
 
Кажано е сѐ, видено е сѐ,
и она што за нас е утре
Веќе било ден, пред нашето време
 
За мене знам, бев сама јас,
ко ти низ сите тие дни,
а дали ти, за мене жив,
си бил сите тие дни...
 
Не сме случајно, овде јас и ти,
во срцата вечно да сме исти,
Не е случајно,што сме јас и ти,
чудесно блиски
 
Кажано е сѐ, видено е се,
и сега е сѐ наше време,
сите наши сни,и ти....
 
За мене знам бев сама јас,
ко ти низ сите тие дни,
а дали ти,за мене жив,
си бил сите тие дни...
 
Postato da saninova77 Ven, 09/12/2011 - 00:21
Grazie!

 

Traduzioni di “Site tie dni (Сите ...”
Karolina Gočeva: 3 più popolari
Commenti fatti