Vesa Luma - Edhe Per Mu Do Te Ket Nje Zemer

Albanese

Edhe Per Mu Do Te Ket Nje Zemer

Tri ditë kam në dhomën time t'zbraztë
E dy ditë prej se ke shku
Veq një ditë kam mbet pa qajtë
E të nesërmen t'kam kërku
Një javë bëhet pa dashuri t'rrejshme
Një ditë shfaqesh e prapë s'je k'tu
Një orë mall është dhimbje skajshme
Sa një mijë vjet ty me t'besu shtat dit t'javës flasin mirë për ty
E gjashtë të tjera veq për tradhëti
Pesë netë të gjata sa pesëqind
E katër tjera sa një mijë
Dhjetë orë rruge i kam ba me t'pa
Nëntë të tjera me t'përqafu
Ku ta dija unë e shkreta
Që ty s'kam me tu kujtuu
 
Refren:
Ditën natën thërras me emer
Malli m'vret veq kur mendoj
Dhe për mu do t'kete një zemër
Që do të dijë të mos m'lëndojë
 
Postato da Ospite Ven, 01/01/2010 - 00:00
Grazie!
Traduzioni di “Edhe Per Mu Do Te ...”
Vesa Luma: 3 più popolari
Commenti fatti