Ænema (traduzione in Albanese)

  • Artista: Tool
  • Canzone: Ænema 4 traduzioni
  • Traduzioni: Albanese, Greco, Serbo, Turco
traduzione in AlbaneseAlbanese
A A

Ænema

Ca thonë se fundi po afron
Ca thonë do shohim Apokalipsin se shpejti
Patjeter shpresoj te ngjas.
Sigurisht nje pushim do kem perfitim nga kjo
 
Peme Cirku Gjepurash arene shfaqje
anormalesh
 
Këtu këtë vërë te dhjere e të pashpresë që e quajmë LA
e vetmja mënyrë për ta ndrequr eshte ta shplash ate tej
Çdo herë te dhjere. Çdo ditë te dhjere
Mëso të notosh, ne plazhin Arizona te te gjej.
 
Kujdes për imazhin tuaj dhe
Kujdes për makiato tuaj dhe
Kujdes për procesin tuaj dhe
Kujdes për parukën tuaj dhe
Kujdes për prozakun tuaj dhe
Kujdes për pilotuesin tuaj dhe
Kujdes për kontratën tuaj dhe
Kujdes për automjetin tuaj.
 
Eshte një
Peme Cirku Gjepurash,arene shfaqje
anormalesh
 
Këtu në këtë vrimë te dhjere të pashpresë që e quajmë LA
e vetmja mënyrë për ta ndrequr eshte ta shplash ate tej
Çdo herë te dhjere. Çdo ditë te dhjere.
Mëso të notosh, ne plazhin Arizona te te gjej.
 
Disa thonë se një kometë nga qielli do të bjerë.
Pasuar nga shi meteoresh dhe dallgësh batice.
Pasuar nga breza dheu te cara që s'mbajne me.
Pasuar prej miliona trapa te coroditurish
 
Ca thonë se fundi po afron
Ca thonë do shohim Apokalipsin se shpejti
Patjeter shpresoj te ndodhe se...
Sigurisht nje pushim do kem perfitim nga kjo
 
Traplleqe te dhjera, budalleqe te dhjera...
 
Një i madh disinfektues neon hutimi,
Kam një sugjerim qe t'ju mbaj të zene me pune.
 
Mëso të notosh
 
Nena do ta ndreqi gjithcka shpejt.
Nena po vjen ta ktheje gjithcka sic duhet te jete.
 
Mëso të notosh.
 
Q.. L Ron Hubbard dhe
Q..të gjithe klonet e tij.
Q.. gjithë me armët-ne brez
Dore gangosh duan te jene.
 
Mëso të notosh.
 
Q...ju pas gjithckaje.
Q.. tatuazhet tuaja.
Q.. gjithë ju drogaxhinj dhe
Q.. kujtes-shkurtesine tuaj
 
Mëso të notosh...
 
Q ..shtrëngim- duarsh qeshur
Me qëllime të fshehta.
Q.. këto mendjeshkurtra
Aktore te pashpresa.
 
Mëso të notosh.
 
Sepse unë po lutem për shi
Dhe lutem për valë batice
Dua të shoh dheun te hapet
Dua të shoh gjithcka te plandoset.
Nene te lutem shplaje gjithcka tej.
Unë dua ta veshtroj të vidhiset
Unë dua ta shoh qe të shkoj
..te te shoh ta shplash ate tej.
 
Koha qe ta rrenosh përsëri.
Mos me quaj pesimist tani.
Provo dhe lexo midis rreshtave ti.
 
Unë s'mund të imagjinoj pse nuk do
Mirëprisje ndonjë ndryshim, miku im.
 
Unë dua ta shoh të bie poshte .
Rrezoe poshte.
Perpije poshte.
Shplaje poshte.
 
Postato da kbixhozikbixhozi Sab, 16/11/2013 - 15:56
Ultima modifica kbixhozikbixhozi Sab, 01/07/2017 - 16:28
IngleseInglese

Ænema

Altre traduzioni di “Ænema”
Albanese kbixhozi
Tool: 3 più popolari
Idioms from "Ænema"
Commenti fatti