Ai Se Eu Te Pego (traduzione in Albanese)

Advertisements
traduzione in Albanese

Ah, në të kapsha

Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
E shtunë në disko
Të gjithë filluan të kërcejnë
Dhe tani vajzës më të bukur
Mora guximin dhe fillova t'i flas
 
Opa, opa
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Kënaqësi, kënaqësi,
Kështu ti më vret
Ah, në të kapsha
Ah, ah, në të kapsha
 
Postato da aldinaaldina Mar, 13/12/2011 - 14:08
Aggiunto su richiesta di kristjan178kristjan178
Commenti dell’autore:

mund ta rregulloni më tej Wink smile

Fonti:
https://lyricstranslate.com/it/own
Portoghese

Ai Se Eu Te Pego

Altre traduzioni di “Ai Se Eu Te Pego”
Albanese aldina
5
Coreano Guest
Greco Logosgr
3.333335
Rumeno Shophy
3.333335
Russo ViRUS46
2.666665
Raccolte con "Ai Se Eu Te Pego"
Michel Teló: 3 più popolari
See also
Commenti fatti