Ahmet Özhan - Bak Yeşil Yeşil (traduzione in Macedone)

traduzione in Macedone

Pogledni, zelenooka (Погледни, зеленоока)

Затвори си ги очите, никој да не ги види
Само погледни ме, зеленоока
Не дозволувај очите да им даваат надеж на други
Само погледни ме, зеленоока
 
Те сакам толку лудо
Како песна напишана од Бога
Како да знаеш што мислам
Само погледни ме, зеленоока
 
Postato da ivank23 Lun, 25/06/2012 - 14:32
Aggiunto su richiesta di marijap
Turco

Bak Yeşil Yeşil

Altre traduzioni di “Bak Yeşil Yeşil”
Inglese Guest
Macedoneivank23
See also
Commenti fatti