Pubblicità

Big Girls Cry (traduzione in Macedone)

  • Artista: Sia (Sia Kate Isobelle Furler)
  • Canzone: Big Girls Cry 36 traduzioni
  • Traduzioni: Arabo #1, #2, Bulgaro, Cinese, Croato, Danese, Ebraico, Finlandese, Francese, Giapponese, Greco, Indonesiano, Italiano #1, #2, Macedone, Malese, Olandese, Persiano, Polacco, Portoghese, Rumeno #1, #2, Russo, Serbo #1, #2, Slovacco, Spagnolo, Svedese, Tedesco, Tongano, Turco #1, #2, #3, #4, Ungherese, Vietnamita
traduzione in MacedoneMacedone
A A

Големите девојки плачат

Тешка девојка
Во брза лента
Нема време за љубов
Нема време за омраза
Нема драма нема време
За игри
Тешка девојка
Која душата ја боли
 
Дома сум
Сама
Го проверувам телефонот
Ништо, иако
Глумам, зафатена
Порачај
Плати ТВ
Агонија е
 
Можеби плачам, уништувајќи ја шминката
Ги перам сите работи коги ги зеде
Не ми е гајле ако не изгледам убаво
Големите девојки плачат кога им се крши срцето
Големите девојки плачат кога им се крши срцето
Големите девојки плачат кога им се крши срцето
 
Тешка девојка
Ме боли
Осамено е на врвот
Затемнување и авиони
Сеуште ти наливам чаша шампањ
Јас сум тешка девојка
Која душата ја боли
 
Дома сум
Сама
Го проверувам телефонот
Ништо, иако
Глумам, зафатена
Порачај
Плати ТВ
Агонија е
 
Можеби плачам, уништувајќи ја шминката
Ги перам сите работи коги ги зеде
Не ми е гајле ако не изгледам убаво
Големите девојки плачат кога им се крши срцето
Големите девојки плачат кога им се крши срцето
Големите девојки плачат кога им се крши срцето
 
Се будам, се будам, се будам, се будам
се будам, се будам, се будам, се будам
се будам, се будам, се будам, се будам
се будам сама
 
Можеби плачам, уништувајќи ја шминката
Ги перам сите работи коги ги зеде
Не ми е гајле ако не изгледам убаво
Големите девојки плачат кога им се крши срцето
Големите девојки плачат кога им се крши срцето
Големите девојки плачат кога им се крши срцето
 
Postato da Natalijaa17Natalijaa17 Mar, 19/04/2016 - 20:30
IngleseInglese

Big Girls Cry

Commenti fatti