Sia - Breathe Me (traduzione in Macedone)

traduzione in Macedone

Вдиши ме

Помош, пак направив така
Тука сум била многупати претходно
Денес пак сама се повредив
И, најлошото е што немам кого да обвинам
 
Биди ми пријател
Држи ме, обвиткај ме
Оддипли ме
Јас сум мала
Оскудна сум
Стопли ме
И вдиши ме
 
Оф, пак се загубив
Се загубив и никаде не можам да бидам најдена
Да, мислам дека ќе се скршам
Се загубив пак и не се чувствувам безбедно
 
Биди ми пријател
Држи ме, обвиткај ме
Оддипли ме
Јас сум мала
Оскудна сум
Стопли ме
И вдиши ме
 
Postato da ivank23 Gio, 12/01/2012 - 08:00
Inglese

Breathe Me

Commenti fatti