Coldplay - Don't Panic (traduzione in Macedone)

traduzione in Macedone

Ne paniči (Не паничи)

Коските тонат како камења
За сѐ што се боревме
Домови, места во кои растевме
Сите ние сме исцрпени
 
Живееме во прекрасен свет
Да така е, да така е
Живееме во прекрасен свет
 
Коските тонат како камења
За сѐ што се боревме
Домови, места во кои растевме
Сите ние сме исцрпени
 
Живееме во прекрасен свет
Да така е, да така е
Живееме во прекрасен свет
 
Живееме во прекрасен свет
Да така е, да така е
Живееме во прекрасен свет
 
Ох, сѐ што знам
Овде нема од што да се избега
Затоа што, да
Овде сите си имаат некој
на кого можат да се потпрат
 
Postato da ivank23 Mar, 24/07/2012 - 09:22
Inglese

Don't Panic

Commenti fatti